Бранителот Ангелов: Не е лошо премиер Албанец за премиер

Одлична пи-ар стратегија е идејата Албанец за премиер. Одлично на кого му текнало тоа денес сите зборуваат за тоа, се друго од албанските партиите е ставено на страна ова е тема сега актуелна, рече бранителот Стојанче Ангелов на вечеаршната дебата на емисијата Само вистина на телевизија Канал 5.


„Оваа идеја комплетно го зема приматот во албанскиот политички блок. Нема дебата, ден да помине а да не се говори на оваа тема“, рече Ангелов.


Ангелов кажа „на крајот на краиштата нема ништо лошо во тоа Албанец за премиер“.

„Но за тоа треба да победат на изборите, а во ваква констелација кога сигурно ќе победи македонска партија значи дека не може да кажува ДУИ како што тоа си го даде за предлог“, рече Ангелов.

извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum