Божиновски: Денес во 18 часот ќе објавам снимка разговор на Заев и Верушевски за договор со Мијалков

– Најава: денес, 18 часот, овде. Аудио снимка и транскрипт, 2 часа 17 минути и 58 секунди, разговор А. Верушевски и З. Заев, август 2016, хотел Парк Струмица. Тема: Договор на Заев со Мијалков, преку посредникот Верушевски, на штета на сите нас и Република Македонија, напиша Божиновски на својот Фејсбук профил.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838