(ФОТО) БОКСЕРСКИОТ КЛУБ "ПЕЛИСТЕРСКИ ЈУНАК" ЗАСАДИ 850 СТЕБЛА БОР

СИТЕ ТРЕБА ДА ДАДЕМЕ МАЛКУ ЗА ДА ДОБИЕМЕ МНОГУ, НА ТОА НЕ ПОТСЕТИЈА ЧЛЕНОВИТЕ НА БОКСЕРСКИОТ КЛУБ "ПЕЛИСТЕРСКИ ЈУНАК" ОД БИТОЛА КОИ ЗАСАДИЈА 850 СТЕБЛА БОР, ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ.МОЖЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НИВНОТО ОБРАЌАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ:


29060043_2016680208590936_36926234558838