"БОКС МЕЧ" Заради партиски вработувања во Драчево на партиски функционери од СДСМ

Меѓусебна расправија прераснала во физичка пресметка. Партиска нетрпеливост заоснована за партиски вработувања е причината поради која дошло до бокс меч помеѓу претседателот на на СДСМ во Кисела Вода и партиски активист на СДСМ.


Нашите информации велат дека претседател на ОО Кисела Вода СДСМ и партискиот активист, но и функционер на СДСМ пред кафе барот СТОРИА во населба Драчево се пресмефале физички со боксови по што биле разделени од членови на СДСМ и заминале со возила во непознат правец. Случката се случило околу 13 часот, повеќе информации во текот на денот.

извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838