Боки-13 си замина од затвор во Шутка, ќе лежи во домашен притвор

На Бојан Јовановски му се укинува мерката притвор и му се определува мерката куќен притвор откако Апелациониот суд Скопје ја уважи жалбата на обвинетиот Боки-13.


Апелациониот суд Скопје до Основниот кривичен суд Скопје достави решение КОКЖ – 68/20 со кое жалбата на обвинетиот Б.Ј., осуден со првостепена пресуда по предметот КОК бр. 116/19 во јавноста познат како „Рекет“, изјавена преку неговиот бранител, се уважува.


извор: sitel.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum