Битолчани се сомневаат во издвоените сретства и реалната вредност на проектите во Општина Битола

Градоначалничката на Битола Наташа Петровска на својот официјален профил на социјалните мрежи објави листа со средства, по завршени постапки за реализирани активности по различни намени.


По објавената листа граѓаните реагираат и се сомневаат во реалната вредност на издвоените сретства за дограма во ОУ Елпида Караманди и сретствата издвоени за нова градинка во АРМ.


Во продолжение може да ја проследите реакцијата на граѓанините:


29060043_2016680208590936_36926234558838