Битола поплавена, Јавните Претпријатија и локалната власт спијат!Граѓаните револтирани ни испратија видео од Булеварот 1-ви Мај кај кружниот тек Црн Мост, тешко функционираат и подолго време се соочуваат со поплавени улици, домови со чести прекини на водоводната мрежа после секојдневните дефекти се соочуваат со затворени и руинирани улици после секоја интервенција на Ј.П. Водовод Битола а граѓаните токму и тие ги посочуваат за најголеми виновници за руинираните и прекопани улици во градот.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum