(Aудио) Заев: „Маме ќе им eбaм на сите што ќе влезат кај мене во коалција“, нова бoмбa

Интегрално-

Зоран Заев: Шарена револуција 4.8%


XX:Која шарена револуција, тие не се партија бе. Да се формираат како партија тие …


Зоран Заев: Не може да се формираат јас го регистрирав тоа, кај ќе се формираат

XX:Како ти го регистрира,


Зоран Заев: Па го регистрирав, шарена коалицијата ќе биде кога ќе излеземе

XX:Шарена коалиција а?


Зоран Заев: Се ќе соберам на купче и шуто и рогато. Све


XX:И после ќе ги пуштиш низ вода


Зоран Заев: После мамето ќе им го ебам, сите што ќе влезат кај мене во коалиција

извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838