Артан Груби: Македонските функционери ќе доаѓаат на настани за ОВК

Министерот за политички систем во емијста на ТВ21 истакна:


„Мораме заедно да одиме напред. Очекувам истото да се случи од македонските политичари во некој од нашите настани, на Албанците. Заев ми вети дека во редовите на единицата „Тигар“ ќе бидат вработени и Албанци, и тоа е добро, покажува дека државата е заедничка на сите што живееме тука“, рече Груби.извор: фактор

29060043_2016680208590936_36926234558838