Апасиев: За невработените 100 евра, за Анѓушев 100.000 евра

Професорот Димитар Апасиев кој е претседател на политичката партија Левица редовно се изјаснува на својот Фејсбук профил во врска со состојбата на државата. Погледнете го неговиот последен статус:


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum