АПАСИЕВ СЕ ОГЛАСИ ПО НОВАТА ЕВРООБВРЗНИЦА: ЧЕСТИТО БАНКРОТ

По новата еврообврзница се огласи и Апасиев:Честито банкрот.


29060043_2016680208590936_36926234558838