АПАСИЕВ: Приговор за кршење на законот "Заразени функционери на СДСМ со коронавирус делеа флаери"

СДС на Нашата Земја станува најголемиот непријател на вашето физичко постоење :(

Правниот тим на Левица, денес поднесе официјален приговор до ДИК против Коалицијата „Можеме“ за противзаконски предвремен почеток на изборната кампања минатата сабота кога, во услови на пикот на пандемијата, заразени функционери на СДС со коронавирус, противзаконски делеа флаери во Куманово, Битола, Аеродром и други места ширум Македонија.

#СеГледамеПредСудПаУПарламент


29060043_2016680208590936_36926234558838