Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава, од синоќа раководам со Главниот

Ангелов: Заврши времето кога безгрижно си кршев ќерамиди со глава, од синоќа раководам со Главниот штаб за управување со кризната состојба


Стојанче Ангелов, кој од неодамна е назначен за нов директор на Центарот за управување со кризи, на фејсбук порача дека добродојдени се сите конструктивни идеи за подобро справување со корона кризата.

-Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната состојба предизвикана од Ковид 19. Заради поуспешна работа на Главниот Штаб, покрај учеството на многуте стручни лица од различни институции, добредојдени се и сите ваши конструктивни идеи, забелешки, совети и критики кои може да ги напишете на ФБ страната на Центарот за управување со кризи, напиша Ангелов.


извор fokus.mk


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum