Андреева: До кога ќе трае самоволието во ЈП Водовод - Битола

На социалните мрежи во групата "БИТОЛА САКА ПОЧИСТ ВОЗДУХ" Наташа Андреева реагира за самоволието во ЈП Водовод Битола:

Паника во ЈП Водовод

Директорот на ЈП Водовод Горан Козаров -Лавчето дали ќе превземи одговорност и ќе реагира онака како што е доследно, значи постои сомнение за КЛАСТЕР а на вработените не им организира работно време според насоки од Влада. Горан (Лавчето) се изживува врз вработените и покрај многуте заразени од Корона во Водовод не сака да ја спроведи мерката од Владата за редуцирано, смени или онлајн работење на ниту еден вработен. Вработените во Водовод се изложени на заразата секојдневно а вработените со симптоми не ги тестират и не ги кажват т.е. ги кријат. Прскаат и дезинфекцираат секојдневно по објектите за да симнат од себе некаква вина НО секој ден е некој НОВ со симптоми. До кога ке трај ова самоволие на Козаров ? Дали градоначалничката е запозната со случувањата во Водовод. 1. Зошто ФИНАНСОВАТА ДИРЕКТОРКА не оди на работа ? 2.Нејзиниот син директор во Пелагонискиот регион не оди на работа ? 3. Зетот за ќерка вработен во СИЗОТ не оди на работа ? ЗОШТО нема реакција од ДИРЕКТОРОТ на ЈП Водовод ? Козаеов пред сите вработени јавно се фали дека никој ништо не му можи и дека тој е поставен лично од Заев.

Луѓе Короната не бира партија сите сме во иста невоља, дајте малку одговност и солидарност да му застаниме на патот на самоволието на поедници. Со немањето на реакција се загрозуваат сите ЖИТЕЛИ НА БИТОЛА !

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum