Ана Павловска Данева од СДСМ: До кога ќе си играме држава?

„Академија за ликовна уметност – посебен услов за вработување на советник во Фондот за здравстевно осигурување!? До кога ќе си играме држава?“, праша Ана Павловска Данева на Фејсбук по огласот на ФЗОМ со кој се бара советник со наведеното образование.


Павловска Данева е професор на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје и поранешен пратеник од СДСМ.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum