Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија.


Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава да ја организира во Турција каде нема ваква забрана.
Целата вест прочитајте ја на СДК.МК kurir.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838