Александар Пандов упати мила, сочна и скромна порака до Каракачанов


Мочко еден смрден. Сите ли вака ко тебе лажат таму во Бугарија или ова ти е нарачка од твоите коалициони партнери Заев и Шеќеринска тука од Македонија?

Јас се колнам во крвта моја македонска дека немам никаква друга патна исправа освен македонска!!!

Ти свињо татарска во што ќе се заколниш дека ова што го пишуваш не е лага?


#ГоцеЕМакедонец #МакедонијаНаМакедонците #БугаријаНаТатарите


29060043_2016680208590936_36926234558838