Актерката Ирена Ристиќ: Оливер Спасовски е препотентно сељачиште

Актерката Ирена Ристиќ на својот Фејсбук профил упати навреди кон техничкиот премиер на државата Оливер Спасовски. Во продолжение ви го прикажуваме Фејсбук статусот на актерката Ирена Ристиќ.


29060043_2016680208590936_36926234558838