Видео од посетата на Христијан Мицкоски, претседателот на ВМРО ДПМНЕ: Битола е приоритет!


Видео од посетата на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО ДПМНЕ во Битола.
29060043_2016680208590936_36926234558838