Мицкоски од Битола: Прв пат од независноста ЕЛЕМ и МЕПСО се загубари а РЕК Битола во колапс! -ВИДЕОПретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска е во посета на општина Битола, по средбата со стопанствениците изјави дека нема ефект од државната помош за стопанството во овој град, дека фирмите се борат за егзистенција. Големи разочарувања има и од локалната власт, МЕПСО и ЕЛЕМ се загубари а РЕК Битола е во колапс, ќе го блокираме собранието за да го спречиме донесувањето на законот за распродавање на државното земјиште од 1 евро квадрат.
29060043_2016680208590936_36926234558838