(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Христијан Мицкоски од БитолаПретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во посета на општина Битола. Следете ја во живо прес-конференцијата на Мицкоски.

29060043_2016680208590936_36926234558838