СИЛЕН ЗЕМЈОТРЕС ВО БИТОЛА ПРЕД ПЕТ МИНУТИ


Силен земјотрес од 5,14 степени по рихтер со епицентар во Костур, Грција кој беше почуствуван и во Битола.


ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ТЕКОВНО ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЗЕМЈОТРЕСОТ МОЖЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА.

29060043_2016680208590936_36926234558838