Локалната власт во Битола глува на апелите и предупредувањето на граѓаните - ФОТО


Локалната власт во Битола глува на апелите и предупредувањето на граѓаните за да се обезбедат и да се санираат бандерите од уличното осветлување и канделабрите во градот со тоа загрозен е животот на граѓаните најмногу на децата. Во продолжение може да ги погледнете фотографиите испратени од граѓаните до нашата редакција.


29060043_2016680208590936_36926234558838