Coпственикот на Неуромедика се вaкцинираше во Србија и порача: „Пoлитички дилeтaнти yчeтe“


Сопственикот на приватната болница Емил Угриновски денеска се вакцинираше во соседна Србија.


Тој преку социјалните мрежи упати и порака до властите во земјава.

„Поклон до небо“, напиша тој, а потоа додаде „политички дилетанти учете од професионалци“.


извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838