Генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ, Ѓорѓија Сајкоски денес во посета на Битола - ФОТО


Претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА, Пеце Милевски и генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ, Сајкоски од Широк Сокак порачаа „За Битола, оти БИТОЛА Е ГРАДОТ“.

При посетата оствари средби и со општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА и партиските структури на партијата.


29060043_2016680208590936_36926234558838