Претставници од ОК ВМРО ДПМНЕ - Битола положија свежо цвеќе по повод Денот на македонската полиција.


Со одлука на Владата на Република Македонија во 1993 година “7-ми Мај“ е прогласен за Ден на македонската полиција.

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ - Битола упатува честитка до сите припадници на полицијата, бидејќи тие се еден од столбовите на државата кои ја гарантираат безбедноста и стабилноста на Република Македонија.


29060043_2016680208590936_36926234558838