БИТОЛА: „СТОП ЗА УБИЈЦИТЕ НА ДРВА, ЈАС НЕ СУМ ЗА СЕЧЕЊЕ, НЕ НЕ ЗАМЕНУВАЈТЕ СО ДИГИТАЛНИ ДРВА“ (ФОТО)


По уништените дрвореди во Битола од страна на локалните претпријатија граѓаните се организираат и не запираат со револтот и нападот кон локалната власт, денес На Широк Сокак осамнаа пораки: „СТОП ЗА УБИЈЦИТЕ НА ДРВА“, „ЈАС НЕ СУМ ЗА СЕЧЕЊЕ“, „НЕ НЕ ЗАМЕНУВАЈТЕ СО ДИГИТАЛНИ ДРВА“, „ЗОШТО НАС НЕ НЕ ГУШКАТЕ“...

Повеќе фотографии може да погледнете тука.


29060043_2016680208590936_36926234558838