(Фото) Какво е ова државјанство „Северна Македонија“


Во официјалните формулари на Централниот регистер, наместо македонско државјанство бетонирале некое државјанство „Северна Македонија“.

Ќе дојде ли ден кога од централен регистар ќе се оди во централен затвор?


Извор: Офф.нет

29060043_2016680208590936_36926234558838