ПРЕСЕЧЕН ДРВОРЕДОТ ПРЕД ПОШТАТА ВО БИТОЛА: Денес немаше паркобрани и борци за чист воздух - ФОТО


Уште една тажна слика во Битола уништен и дрворедот пред поштата во центарот на градот, паркобрани, граѓански здруженија, локални борци за чист воздух и еко патроли немаше. Градоначалничката Наташа Петровска се погази сама но ги погази и битолчани, им плукна во лице на сите кои и го дадоа гласот на последните локални избори. Во продолжение може да ги погледнете фотографиите од центарот на Битола во кој слободно може да се снимаат „вестерн филмови“.29060043_2016680208590936_36926234558838