Во очи Велигден битолчанец ја запроси неговата девојка на Магнолија (ВИДЕО)


Во очи на големиот празник Велигден точно на полноќ кога започнаа да бијат камбаните, битолчанецот Марјан Стефановски Чаки на плоштадот Магнолија за негова вечна изабраничка ја побара неговата девојка Вангелица.

Нека им е со среќа и да се ќердосаат!


извор: babambitola.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838