„ВЕЛИГДЕН ЗА СИТЕ“ хуманитарна акција на УМС ВМРО ДПМНЕ -Битола


Хуманоста е одлика на добрите луѓе. Ви благодариме добри луѓе за вашата хуманост и за донираните производи.

ВЕЛИГДЕН ЗА СИТЕ

Во името на сите членови на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола, на сите Православни Христијани во Татковината и странство, им ги честитаме Велигденските празници. За многу години !!!

#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838