Вечерва во 21 часот ќе слушнете признание кој и зошто го направил 27 април, и Вилма да гледа INFOMAX


#ТЕШКИмуабети30! Вонредна емисија за ПРЕМИЕРОТ и РУСКОВСКА.Оооо ФУНКЦИОНЕРИ на оваа не народна ВЛАСТ, туѓа, конкретно Атлантистичка, ЕвропскоКУРВАЊСКА…

АнтиМАКЕДОНСКА од народ не избрана….

Вечерва ќе слушнете уште еден доказ, уште едно признание….ама не е СтрогоДОВЕРЛИВО нееее бетер е, ќе слушнете што говори поганата УСТА на потрчкото на Клошарот Мијалков…

Вечерва ќе слушнете, видите ПРИЗНАНИЕ кој и зошто го направил 27 Април, сами ќе слушнете дека децава не се ТЕРОРИСТИ и дека не знаеле….но исто така ќе слушнете дека ВИЛМА се договарала да да се договарала со зрикавиов криминалец МИНЏА, пишува на Фејсбук Љупчо Палевски.

Следете Тешки Муабети вечерва во 21:00 часот на официјалната Фејсбук страница на Инфомакс. Вонредно издание!


Извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838