МИЛЕВСКИ: ДАЛИ СЕ МЕСТАТ ТЕНДЕРИ, ОПШТИНА БИТОЛА Е ЛИДЕР ВО ПОНИШТЕНИ ЈАВНИ НАБАВКИ СО 61%


Претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА Пеце Милевски се обрати до сите локални функционери да си ги проверат анкетните листови и да си се подготват затоа што доаѓа сериозно време и време на одговорност на ова додаде дека Општина Битола е лидер со 61% поништени јавни набавки во Македонија а тоа е сомнеш дека се местат јавани набавки во Битола.


29060043_2016680208590936_36926234558838