(Видео) Ѕвepка – спpeчи тepopистички нaпaд сpeде Тирана, му влезе со маја-гepи


Сериозен инцидент се случил на плошдатот „Скендербег“ во Тирана.

Непознато лице ги пробило бариерите, и со автомобилот влегло на плоштадот, при што ги загрозило животите на десетици лица присутни на местото.


Граѓаните кои биле присутни на настанот биле во вистинска паника и страв, а дел од нив не знаеле воопшто како да реагираат.


Сепак се појавило едно лице кое било присутно на настанот и навистина знаел како да интервенира и го неутрализирало возачот на автомобилот, му влезе со мајгери – погледнете.

Секоја чест за потегот


извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838