ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ: „Вакцини НЕМА луѓе умираат, а тие ОРО ИГРААТ“ во Борис Трајковски (ВИДЕО)


„Вакцини НЕМА луѓе умираат, а тие буквално ОРО ИГРААТ.

Кога мислите дека го допреле дното има и полошо. Вакцини НЕМА луѓе умираат, а тие буквално ОРО ИГРААТ. ОСТАВКИ!“, пишува Николоски на својт фејсбук профил.


29060043_2016680208590936_36926234558838