ЕКСКЛУЗИВНО: Неуспешен обид за бегство од Македонската полиција (Видео)Полициски службеници од РСМ сопреле ПМВ возило Форд, откако на лицето кое управувало со возилото побарани му биле патни исправи тој се обидел да му побегне, при што за малку ќе настрадаше полицискиот службеник. За повеќе детали очекувајте во текот на утрешниот ден.


извор: шило магазин

29060043_2016680208590936_36926234558838