Зоран Јовановски: Новото време доаѓа, и никој нема да може тоа да го запре


Поранешниот потпретседател на СДСМ Зоран Јовановски вечерва преку ФБ порача дека доаѓа ново време кое никој не може да го запре.


– Можда Ленче Ристоска и Стојко Пауновски некому денес му изгледаат како губитници. Јас, пак, ги гледам како никулци на новото време што доаѓа во земјава. И, никој нема да може тоа да го запре.


29060043_2016680208590936_36926234558838