(ФОТО) И БИТОЛА ЌЕ ВЛЕЗИ ВО ЕУ САМО СО ЧИЗМИ!


ФОТОГРАФИЈА ОД ЦЕНТАРОТ НА БИТОЛА ПРЕД ЦЕНТРАЛНАТА ЗГРАДА НА МАКЕДОНСКИ ПОШТИ


Граѓаните на Битола крајно револтирани од хаосот во градот со кој се соочуваат секојдневно предизвик се затворените и руинирани улици, пукнати цевки, поплави. До нашата редакција и на социјалните медиуми може да се забележат траги-комични реакции и коментири: Како улиците во градот се од среден век за „кочии“ и „запрежни коли“ до тоа дека битолчани излегуваат во „чизми“ затоа што тротоари нема а улиците се во кал.
29060043_2016680208590936_36926234558838