ПРОФ. ТОМОВСКИ ОД ПМФ: Царовска е неука, желна за фотелја, без ниту еден одржан час, злобна


На програмите на МОН и Царовска се спротивставува и професорот Живорад Томовски, член на СДСМ и редовен професор на ПМФ. Тој на социјалните мрежи напиша:


„Царовска е неука, неискусна импровизаторка, без ниту еден одржан час во наставата. Залутана и опсесивно желна за фотелји и државни функции. Злобна како и нејзината претпоставена менторка, Рада.“извор: денешен


29060043_2016680208590936_36926234558838