Д-р Таше: За опструкциите на градоначалничката Наташа Петровска, „Болницата ПЛОДНОСТ не е КОПАНКИ“!


Болницата ПЛОДНОСТ не е КОПАНКИ


За опструкциите кои ги имаме од страна на Градоначалничката Наташа Петровска што спречува да инвестираме проект за болницата вреден 3 милиони евра за кој подигнавме банкарски кредит, јавно повикуваме на прес конференција за заинтересирани медиуми и новинари на 26.04.2021-понеделник во 10ч пред Болницата Плодност.


Прим. д-р Таше Трпчевски


#ПоддршкаЗаПлодност


29060043_2016680208590936_36926234558838