УМС ВМРО ДПМНЕ -БИТОЛА: Повика на семакедонски протест, 25ти Април „СЛОБОДА НА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ“


Ги повикуваме сите членови на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола и сите млади лица, да го поддржат семакедонскиот протест во Недела на 25ти Април, во 11 часот пред владата на Република Македонија.

УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола, безусловно го поддржува овој народен собир. Се гледаме во Недела пред Влада.

#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838