ФОТО I Километарска колона од Тутунопроизводители, спијат на улица пред откупните пунктови


Пратеничката на ВМРО ДПМНЕ од Битола Олга Лозановска реагира за срамниот однос на владата кон тутунопроизводителите:


МАКАТА НА ТУТУНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПРОДОЛЖУВА.

ЕВЕ КАКО СЕ ГРИЖИ СЕГАШНАТА ВЛАСТ НА СДСМ ЗА НАМАЧЕНИТЕ ТУТУНАРИ!

ОВА НИКОГАШ НЕ БИЛО!


29060043_2016680208590936_36926234558838