Ве предупредуваме за вознемерувачко Видео: 12-годишно девојче oд Велес, брутално нападнато


На социјалните мрежи се појави видео во кое 12 годишно девојче од Велес е физички нападнато од својата врсничка за која дознаваме дека името и било Вања. Додека бара помош и ја моли својата мајка по телефон да и каже да не биде малтретирана и тепана додека останатите девојки наместо да и помогнат, снимаат со телефон и се смеат при што го поддржуваат насилствотото врз ова беспомошно девојче.


Ние како медиум сме крајно разочарани и згрозени од оваа снимка која кружи на социјалните мрежи и затоа бараме ВЕДНАШ се преземат сите соодвени мерки и да се постапи согласно законот !!!!!!!!!


извор: шило магазин

29060043_2016680208590936_36926234558838