ВИДЕО I МИЛЕВСКИ СО ПОВИК ЗА „СЛОБОДА НА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ“ - ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА, НЕДЕЛА 25ти АПРИЛ


Претседателот на ВМРО ДПМНЕ -Битола, Пеце Милевски во емисијата ДИРЕКТНО на ТЕРА телевизија ги повика граѓаните на се македонски протест за „СЛОБОДА НА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ“ во Недела на 25ти Април во 11 часот пред Влада на Република Македонија.


#25Април2021

#ПравдаЗаМакедонија

#СлободаЗаУставобранителите

#семакедонскипротестаприл25

Линк на ФБ - https://fb.me/e/20moookKp29060043_2016680208590936_36926234558838