Претрес во келиите на терористите од „Диво насеље“: Пронајдени мобилни и недозволени средства

При претрес изутрината во 5 часот во затворот во Идризово во ќелиите на осудените од „Диво насеље” се пронајдени мобилни и други недозволени средства

Од Управата за извршување на санкции информираа дека по наредба на судот, со асистенција на полицијата утрово во КПД Идризово е извршен претрес во неколку ќелии, при што се откриени и одземени повеќе предмети кои се предадени на вештачење.Акцијата поминала во најдобар ред и без инциденти.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838