Седат Пекер со македонски пасош присуствуал во Црна Гора на свадбата на синот на Мило Ѓукановиќ?


Турскиот криминалец Седат Пекер минатата година бил на свадбата на синот на претседателот на Црна Гора Мило Ѓукановиќ, пишува весникот „Vjesti“.

До септември минатата година Пекер е во Црна Гора и пристустува на свадата на Блажо, синот на претседателот на луксузниот остров С.Стефан.

Медиумите во Црна Гора го забележале возилото на Пекер на пат кон Св. Стефан, а неговиот возач чекал да заврши прославата. Автомобилот на Пекер бил со азербејџански регистарски ознаки.

Пред десетина дена ВМРО-ДПМНЕ објави дека Пекер поседува македонски документи на име Џадин Адемовски


gif

извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838