БИТОЛЧАНИ НА ШИРОК СОКАК: Облековме скафандери затоа што градот е контаминиран I ФОТО


БИТОЛЧАНИ НА ШИРОК СОКАК:


Облековме скафандери затоа што градот е контаминиран.

Скафандер се носи само ако си здрав и чекориш во контаминирана средина.

Битола е одамна контаминирана од власта, а деконтаминација следи на избори.


29060043_2016680208590936_36926234558838