„Голема Албанија“ на улиците во СкопјеПрофесорката Симона Груевска-Маџоска од Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ – Скопје реагира за новите имиња на улиците во Скопје што ќе носат имиња на идеолози и борци за „Голема Албанија“.извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838