ФОТО I Уште еден од СДСМ уапсен со дрога – приведен на патарината кај Велес!


Продолжуваат акциите координирани Д.Е.А за апсење на нарко мафијата во Македонија.

Вечерва е уапсен Александар Калпакоски На патарината кај Велес, со хероин. Дознава Лидер од извори во МВР.

Според шпекулациите, тој е човек на Андреј Ани кој блиско соработува со владејачката партија

-Андреј Ани е штитеник на началинчката на НККР во Прилеп. Вчера го уапсија Чипсио, сега началничката на НККР дава жртви. – вели нашиот извор.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838