ВИДЕО I ПРЕД 8 МЕСЕЦИ: Адвокат во емисија на ТВ Хепи за криминалците со македонски пасош


Пред осум месеци адвокатот Зора Добричанин на српската телевизија ТВ Хепи зборуваше за криминалните кланови со оригинал македонски пасоши. Ова се поврзува со аферата „Мафија“ која ја објави опозициската ВМРО-ДПМНЕ дека власта издавала пасоши на криминалци од различни кланови.

Последно, утрово Антонијо Милошоски објави дека и терористи од ИСИС добивале македонски пасоши.

Гостувањето на адвокатката Зора Добричанин може да го погледнете во продолжение.


извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook